Cautare

62709 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012 din spitalu boli infectioase" (7.85 secunde)
Virusul hepatitic B si transpiratia Din totalul persoanelor infectate cu VHB, 40% fac, in timp, hepatită cronică, ciroza, cancer la ficat Principala cale de transmitere de la o persoana la alta a virusului hepatitic B (VHB) este prin contact sexual intamplator, neprotejat cu prezervativ.
Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel a declarat, intr-un interviu exclusiv pentru Digi24, ca noul virus COVID-19 este de 10 ori mai slab decat virusul gripal. Medicul a mai subliniat ca igiena este foarte importanta, in astfel de cazuri.
Europa League - Programul meciurilor din mansa secunda a turului III preliminar Astra Giurgiu, Pandurii Tg.
Sase societati s-au inscris in cursa pentru contractul de salubrizare al orasului Otopeni. Firma va fi responsabila de colectarea si transportul deseurilor municipale, igienizarea cailor publice si deszapezirea orasului pe o perioada de zece ani iar valoarea contractului este de 16 milioane de euro.
Ziarul Azi publica articolul "Boc minte nesimtit", pe care il puteti cit in continuare. 'Premierul Emil Boc a fost atentionat de Comisia Europeana ca a trimis un raport "cosmetizat" cu privire la evolutia economica a Romaniei in 2010, adica total nerealist.
Curtea Constitutionala a decis, joi, ca este neconstitutional textul din Ordonanta de Urgenta a Guvernului numarul 15, din 8 mai 2012, referitor la sumele defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale si acordate unitatilor administrativ teritoriale.
Romania va intra intr-un proces de recuperare economica, iar in anul electoral 2012 este de asteptat un "mini-boom", potrivit Institutului de la Viena pentru Studii Economice Internationale (WIIW), care anticipeaza ca Guvernul va renunta la austeritatea fiscala si salariala in apropierea alegerilor.
Premierul Boc a declarat ieri ca, pentru cresterea salariilor bugetarilor, este nevoie ca in 2012 sa existe o crestere economica de minimum 3,5%, un deficit de 3% si mentinerea conditiei de ocupare a unui post la alte sapte care se vacanteaza.
USL contesta la Curtea Constitutionala ordonanta Guvernului privind inghetarea salariilor si pensiilor pentru anul 2012 Uniunea Social Liberala a depus marti la Secretariatul General al Camerei Deputatilor o contestatie catre Curtea Constitutionala a Romaniei in care sustine neconstitutionalitatea ordonantei de urgenta a Guvernului care prevede inghetarea salariilor si pensiilor pentru anul 2012.
Senatul a adoptat, astazi, fara amendamente, ordonanta de urgenta care prevede majorarea in doua etape a salariilor bugetarilor, informeaza Mediafax.
La inceputul secolului XX, mai multi antropologi si etnologi care au intrat pentru prima oara in contact cu hunzakutii, au insistat ca acest grup etnic total diferit de celelalte comunitati din jurul sau, ar fi nici mai mult nici mai putin decat urmasii soldatilor din armata legendarului Alexandru Macedon.
Anual, 80.000 de romani sunt diagnosticati cu cancer, iar alti 50.000 isi pierd viata din cauza acestei boli (Autoare:
Magda Marincovici) (Continuare) 90 de milioane de lei, lunar - Cardul de sanatate este obligatoriu de la 1 septembrie. ... Cardul este singurul instrument prin care se urmareste cu exactitate serviciul medical de care pacientul a beneficiat, ziua, ora, locul unde a fost acordat acest serviciu.
Cu insomnia, la neurolog (Autoare: Magda Marincovici) Multi romani sufera de tulburari ale somnului si le trateaza cu doua ceaiuri si trei pastile Nu dormi, ia o pastila!
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) - continuare- DJUNA DAVITASVILI este un nume foarte cunoscut, cu puternice rezonante speciale pentru milioane de oameni.
Mariustuca.ro / Capsula electronica ingerabila care masoara gazele din intestin si permite detectarea unor boli (Autoare: Magda Marincovici) A masura concentratia gazelor din intestine si a transmite rezulatul direct pe un smartphone.
Prognoza meteo pentru perioada 5 - 18 mai 2014 a fost realizata de Administratia Nationala de Meteorologie folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze de medie durata de la Reading, Anglia. ... In jurul datei de 7-8 mai vremea se va mai incalzi.
Febra dengue si infectia chikungunya transmise de tantarul-tigru, in Europa (Autoare: Magda Marincovici) Febra dengue si infectia chikungunya sunt doua boli transmise de tantari care au fost semnalate in sudul Frantei. Ultimul numar al Buletinului epidemiologic (BEH) este consacrat in intregime speciilor de tantari si bolilor transmise de acestia.
OZN-urile interesate de armamentul nuclear (Autor: ... FARCAS) De aproape 40 de ani, investigatorul Robert Hastings a contactat si interogat numeroase persoane care au activat in U.S. Air Force, privind implicarea lor in incidente OZN legate de armamentul nuclear.
Transplantul de organe, in 2014 Prof. ... Radu Deac este noul director executiv al Agentiei Nationale de Transplant Profesorul doctor Radu Deac, personalitate a chirurgiei cardiovasculare, este noul director executiv al Agentiei Nationale de Transplant, numit de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
google-analytics.com